Vi er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du bruker vår nettside eller bruker våre tjenester skal du føle deg trygg og ivaretatt.

TMDklinikken.no og medfølgende tjenester eies og driftes av Kiropraktor Mats Klemsdal Org nr. 990 432 929, Ole Bulls gate 43, 0475 OSLO.

Om personopplysninger og regelverket
Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.
TMD-klinikken er ansvarlig for at din informasjon behandles i samsvar med Norges lover. Datatilsynet fører tilsyn om at loven overholdes.

Dine data!
I tråd med GDPR bestemmer du over dine data. Du kan selv velge hva som er lagret om deg, slette eller få innsyn all informasjon vi har lagret om deg. For å få innsyn eller slette din informasjon, ta kontakt med oss på tmdklinikken@nemus.no

Deling av opplysninger til tredjepart
Dine personopplysninger blir ikke delt med uvedkommende.

Bruk og kontroll av informasjonskapsler til analyse, brukervennlighet og markedsføring
Vi bruker informasjonskapsel (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettsiden vår og tilpasse innhold for deg. Informasjonskapsler blir lagret på din enhet eller datamaskin som inneholder en unik anonym identifikator. Vi bruker denne informasjonen til å se hvordan sidene våre blir brukt og gjøre finne mer ut om hvordan vi kan forbedre oss. Det hjelper også gjøre nettsiden bedre i at den vil kunne identifisere om du er på mobil, nettbrett eller datamaskin og tilpasse opplevelsen etter enheten du er på. Denne informasjonen bidrar til at vi kan tilpasse innhold og annonser som er mer relevant for deg.

Du kan konfigurere nettleseren din til å informere deg om bruken av informasjonskapsler slik at du kan avgjøre fra sak til sak om du vil godta eller avvise en informasjonskapsel. Alternativt kan nettleseren din konfigureres til automatisk å godta informasjonskapsler under visse forhold eller for alltid å avvise dem, eller å automatisk slette informasjonskapsler når du lukker nettleseren din. Deaktivering av informasjonskapsler kan begrense funksjonaliteten til dette nettstedet.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Tredjepartsverktøy vi bruker på nettsiden vår
Google Tag Manager
Vi bruker Google Tag Manager for å administrere informasjonskapsler.

Google Analytics
Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker det for å se hvor brukere av siden kommer fra, hvordan siden blir brukt, hvilke sider som blir besøkt eller ikke besøkt. Denne informasjonen bruker vi for å gjøre vurderinger for forbedringer.

Facebook Pixel
Vi benytter oss av en Facebook pixel for markedsføring. Dette bruker vi dersom vi ønsker å nå deg som har vært på vår side.

Endringer av personvernerklæringen
Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om TMD-klinikkens personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på tmdklinikken@nemus.no

Har du spørsmål angående din journal, ring oss på 22 76 05 50