Anbefalinger

For ca. 1 år siden låste kjeven min seg. Jeg kunne gape ca. 1 cm. Tidligere har jeg hatt en kjeve som har «klikket» når jeg har spist. Etter en tid med låsninger, som gikk over etter en stund, låste kjeven seg for godt. I påvente av time på Ullevål sykehus fikk jeg time hos en kjevespesialist som sa at dette var det ikke noe å gjøre med.

TMD-klinikken kan anbefales på det varmeste. Jeg kom til Mats Klemsdal med kjeveplager etter en henvisning fra en annen kiropraktor. Allerede etter første behandling kunne jeg merke en bedring, og etter fullført behandling er jeg kvitt plagene. På klinikken blir du alltid tatt godt imot av personalet, og det er rett og slett en god atmosfære der.

 

Bare etter få behandlinger følte jeg at dette ville hjelpe og nå er smertene helt borte. Jeg fikk også gode råd underveis om hva jeg kunne gjøre selv for og lindre plagen. Har også litt svimmelhet som også blir behandlet. Jeg takker for fin hjelp og støtte og en god erfaring med kiropraktor. 

Jeg er en kvinne på 70 år.

Joachim hadde vondt i kjeven og oppsøkte kiropraktor Mats Klemsdal ved TMD-klinikken. Tverrfaglig behandling med bittskinne og manuell behandling viste seg å hjelpe.

Jeg har vært plaget med smerter i kjeveledd og kraftig hodepine pga såkalt kjeveleddsdysfunksjon, som trolig ble utløst ved trekking av visdomstann i 2010 (med bakgrunn i at jeg har hatt skjevt bitt hele livet).

 

Klikk her for å bestille time